Evaluation Of Pseudocontinuous Arterial Spin Labeling Technique In 1.5 T Mri: A Phantom Study - Yusoff, Norain Liyana (2015)
Rutin penggunaan arteri pelabelan spin (ASL) dalam diagnosis pelbagai patologi otak masih menghadapi banyak cabaran dalam pemerolehan imej, pemprosesan dan analisis terutamanya dalam aliran darah serebral.