Determination Of Peroxide Value In Deep-Frying Cooking Oil Collected At Night Market In Kepala Batas - Shahidan, Fatin Syamimi (2015)
Minyak masak yang digunakan dengan kaedah menggoreng adalah salah satu teknik untuk menyediakan makanan. Asid lemak poli tak tepu yang terdapat dalam minyak sayuran adalah penting dalam diet pemakanan.