Investigating Guided Extensive Reading And Vocabulary Knowledge Performance Among Remedial Esl Learners In A Public University In Malaysia - Tan , Debbita Ai Lin (2016)
Penyelidikan menyokong pembacaan ekstensif, yang tertumpu pada pembelajaran kebetulan (incidental learning), sebagai wadah utama bagi perkembangan pengetahuan kosa kata bahasa kedua/asing.