The Effects Of Personalized Multimedia App On Knowledge, Perceived Awareness And Perceived Motivation Of Cyber-Bullying Among Adolescents - Abbdul Wahab, Nadia (2016)
Kajian ini bertujuan untuk merekabentuk, membangun dan mengkaji kesan app multimedia ke atas pengetahuan dan persepsi kesedaran terhadap buli siber dan juga persepsi motivasi terhadap bahan pengajaran di kalangan para remaja.