Impact Of Jit Practices And Lean Practices On Operational Performance In Malaysia Packaging Industry: Internal Integration As A Mediator - Beah, Zi Yuan (2015)
Kajian ini akan fokus dan menerokai hubungan antara amalan JIT (Tepat pada masa penghantaran oleh pembekal, pautan tepat pada masa dengan pelanggan, tarik sistem, jadual induk dilemparkan, pengurangan masa persediaan, susun atur JIT dan pelbagai fungsi pekerja), amalan lean (pengurangan sisa pepejal dan pengurusan aliran), integrasi dalaman dan prestasi operasi dalam industri pembungkusan di Malaysia.