Firm Challenges To Meet Customer Demand – Case Study Of Weeda Rich Enterprise - Abd. Rahim, Asrul Nizam (2015)
Kajian ni adalah untuk mengkaji dan menganalisis isu dan cabaran yang dihadapi oleh Weeda Rich Enterprise dalam memenuhi permintaan pelanggan. Tujuan utama kajian kes ini adalah untuk memberikan alternatif penyelesaian kepada Weeda Rich Enterprise dalam menangani isu dan cabaran tersebut.