The Study On Factors Influencing Employee Turnover In E&e Manufacturing Industry In Northern Malaysia - Lim , Chut Seong (2015)
Kajian ini menyiasat sama ada faktor-faktor seperti latihan, penyelia, gaji dan faedah sampingan; dan tanggapan sokongan organisasi (POS) mempengaruhi pekerja perolehan dalam industri pembuatan E&E di utara Malaysia.