The Empirical Study of the Relationship among IT Integration, Decision Making Integration, Organization Relationship Capability and Service Operation Performance - Tan, Wei Lip (2015)
Kajian ini adalah bertujuan untuk menyelidik hubungan antara integrasi IT (IT flexibility dan accessibility, IT planning dan IT modularity), decision making integration (cross functional team, komunikasi, kolaborasi dan business process integration), organization relationship capability dan service operational performance (prestasi dari segi kewangan dan efficiency dan prestasi dari segi kepuasan pelanggan) untuk industri elektrikal dan elektronik di ASEAN.