A Case Study Of Perception Of Integrity In The Competency-Based Performance Assessment System (Cbpa) In The Northeast Police District, Royal Malaysia Police (Rmp), Penang - Jamaiudin, Norhaslinda (2015)
Kajian ini mengukur persepsi pekerja mengenai integriti di dalam konteks sistem penilaian prestasi berdasarkan kompetensi. Dilaksanakan di bawah Sistem Saraan Malaysia (SSM), mekanisme ini memainkan peranan yang penting dalam sistem saraan berasaskan prestasi.