Assessing The Electronic Manufacturing Industry Suppliers Readiness Towards Green Technology Implementation - Samsudin, Mohd Nizam (2015)
Kesan dan akibat daripada pemanasan global terhadap bumi telah menyeru komuniti antarabangsa untuk mengambil langkah-langkah drastik. Salah satu langkah penyelesaian yang dicadangkan oleh The Intergovernmental Panel of Climate Change (IPCC) adalah pengenalan kepada teknologi hijau.