Broadcast News Segmentation Using Automatic Speech Recognition System Combination With Rescoring And Noun Unification - Ali Khalaf, Zainab (2015)
Siaran berita memaklumkan perkembangan terbaru, peristiwa dan isu-isu terkini yang berlaku di dunia kepada penonton. Pada masa kini, berita yang disiarkan boleh diakses dengan mudah atas talian.