Bifurcation And Transition For Electrically Charged Multimonopole Chains In Su(2) Yang-Mills-Higgs Theory - Amin Soltanian , Rezaei (2015)
Penyelesaian MAP dan MAC sebagai penyelesaian multimonokutub bersimetri paksian dengan tenaga terhingga dalam teori SU(2) Yang-Mills-Higgs (YMH) telah menerima perhatian yang meluas akhir-akhir ini.