Regulation Of Telomerase Reverse Transcriptase (Tert) By The Leukaemic Fusion Gene Aml1/Eto - Moses, Emmanuel Jairaj (2015)

(untitled)
Translokasi kromosom t (8; 21) adalah suatu aberasi kromosom yang biasa berlaku dalam penyakit akut mieloid leukaemia (AML) de novo. Kebarangkalian translokasi ini berlaku dalam AML adalah sebanyak 15%.