The Influence Of Emotional Intelligence On Morality Judgment Among Primary School Students In Tehran - Parsa, Nasrin Arian (2015)
Pertimbangan emosi diterapkan dalam konteks pengajaran dan pendidikan. Kajian ini menekankan pengaruh kecerdasan emosi terhadap kesihatan mental dan pertimbangan moral/ akhlak dalam kalangan pelajar sekolah rendah di Tehran.