“A Room Of One’s Own” : Interpretative Phenomenological Study Of The Meaning And Experiences Of Iranian Women Life Bloggers - Zareie, Ayoub (2015)
Kemunculan weblog telah membuka jalan baru bagi wanita Iran dalam usaha mereka mencapai kebebasan. Akan tetapi, blogging peribadi mereka sering diperhatikan dan dipantau dengan teliti.