Pembangunan Dan Penilaian Keberkesanan Koswer Multimedia Dalam Pembelajaran Tenaga Elektrik. - Sriadhi, Sriadhi (2015)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji keberkesanan penggunaan koswer multimedia yang mengaplikasikan strategi penyusunan bahan pembelajaran secara berturutan dan strategi penyusunan bahan pembelajaran secara selari yang boleh diakses secara bebas bagi kursus Penjanaan Tenaga Elektrik.