The Usage Of Mobile Learning Via Sms In Transmitting Waqf Basic Information Amongst Adult Learners - Mhd Alkasirah, Nurul Azni (2016)
Tujuan utama penyelidikan ini adalah untuk mengkaji keberkesanan penggunaan SMS dalam penghantaran maklumat asas pendidikan waqaf di kalangan pelajar-pelajar dewasa. Kesan penggunaan SMS dibandingkan berdasarkan tahap pencapaian.