The Influence Of Muslims’ Involvement With Traveling To Islamic Destinations On Malaysia’s Islamic Brand Equity - Shafaei, Fatemeh (2015)
Pertambahan bilangan pelancong Muslim di dunia menjadikan pasaran ini antara salah satu topik yang menarik di dalam kajian pelancongan. Hal ini menarik destinasi-destinasi pelancongan untuk lebih menerima konsep pelancongan berasaskan Islam dan halal.