The Effectiveness Of Project-Based Energy Education In Promoting Secondary School Students’ Energy Literacy - Ponniah, Jamunah (2016)

(untitled)
Tenaga adalah keperluan asas untuk hidup. Dalam kita bergerak ke masa hadapan mengharungi usaha-usaha globalisasi dengan sumber bahan api fosil yang terhad dan keadaan alam sekitar yang semakin buruk, masyarakat di dunia berhadapan dengan isu menentukan arah baharu berkenaan dengan penggunaan tenaga dan sumber tenaga