Pengaruh Moderasi Kapasiti Kepimpinan Diri Guru Terhadap Hubungan Antara Organisasi Pembelajaran Dengan Komitmen Kualiti Pengajaran Guru Di Sekolah Berprestasi Tinggi Di Malaysia - Aramugam, Thilagavathy (2014)
Pada masa kini kapasiti kepimpinan guru, organisasi pembelajaran dan komitmen kualiti pengajaran guru amat penting dalam sekolah berautonomi seperti sekolah kluster dan sekolah berprestasi tinggi di Malaysia. Sehubungan itu, kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti pengaruh organisasi pembelajaran terhadap komitmen kualiti pengajaran dalam kalangan guru di sekolah-sekolah berprestasi tinggi di Malaysia. Selain itu, kajian ini juga turut mengkaji pengaruh kapasiti kepimpinan guru terhadap komitmen kualiti pengajaran guru di sekolah berkenaan.