An Evaluation On The Effectiveness Of English For Teaching Mathematics Training Programme - Zabidi, Noor Fauza (2012)
Program perkembangan profesional adalah satu wahana bagi pendidik meningkatkan pengetahuan profesional dan praktik mereka secara berterusan. Walau bagaimanapun, literatur pendidikan telah menunjukkan dapatan yang tidak konsisten dan respon yang berbagai berkaitan keberkesanan kursus English for Teaching Mathematics and Science (ETeMS).