Factors Affect The Customer Loyalty Towards Business Event: Book Fair Industry - Loo , Chun Hou (2015)
Kadar bacaan yang rendah di kalangan rakyat Malaysia menyebabkan saiz pasaran keseluruhan buku peruncitan sentiasa terhad dan berdaya saing. Sesetengah peruncit buku telah menganjurkan pameran buku di seluruh Malaysia untuk merangsang lebih banyak jualan dan menjana lebih banyak pendapatan.