Evaluation Of Chronic Kidney Disease And Medication Prescribing Patterns In A Single Tertiary Care Center In Malaysia - Muhammad Salman, Muhammad Salman (2015)
Penyakit buah pinggang kronik merupakan masalah perubatan sejagat yang semakin meningkat, ia menjejaskan sosioekonomi keluarga pesakit dan juga negara, maklumat berkenaan punca penyakit tersebut dan corak preskripsi ubat-ubatan yang diperlukan untuk memperbaiki hasil klinikal jarang didapati di Malaysia.