Drainage System In Flat Area Using Groundwater Recharge Well In Solving Flooding Problem - Musa, Sabariah (2015)
Sri Gading di Johor menghadapi masalah berkaitan air yang disebabkan oleh limpahan air permukaan di kawasan yang rata dan kelemahan penyaliran air semasa musim tengkujuh. Kadar penyusupan tanah yang rendah di Sri Gading disebabkan oleh kebolehtelapan saiz zarah halus yang perlahan yang dikenalpasti sebagai tanah liat berkelodak.