The Effect Of Cyber Supply Chain Security Towards Lean And Agile Supply Chain Performance In Healthcare Industry. The Mediating Effect Of Organizational Capabilities - Mohd Satar Yip, Nur Syazwani (2015)
Dalam dunia yang kompetitif, organisasi kesihatan menggunakan rantaian bekalan cekap, tangkas dan siber untuk meningkatkan prestasi rantaian bekalan mereka. Walau bagaimanapun, penggunaan kemudahan ini meningkatkankan risiko serangan siber.