The Influence Of Demographic And Personality Characteristics On Landscape Preference Among High School Students In Isfahan, Iran - Alizadeh, Sima (2015)
Rekabentuk lanskap telah menarik perhatian para pengkaji disebabkan oleh perikatan yang signifikan di antara lanskap dan masyarakat dan juga peranannya yang penting dalam kehidupan manusia.