Assessment Of Ulam Raja (Cosmos Caudatus) Extract As A Functional Ingredient In Beef Patty And Green Tea - Seyedreihani, Seyedeh Fatemeh (2015)
Antioksidan semula jadi dan tiruan mempunyai keupayaan untuk menentang spesies oksigen reaktif, menghalang degradasi pengoksidaan lipid dan dengan itu meningkatkan nilai nutrisi makanan.