Enhancing The Performance Of Recycled Aggregate Concrete For Construction - Ismail, Sallehan (2015)
Kajian ini bertujuan untuk membangunkan satu kaedah pengubahsuaian yang dapat meningkatkan prestasi konkrit agregat kitar semula (RAC) untuk menggalakkan penggunaan meluas bahan ini oleh industri pembinaan, khususnya untuk aplikasi struktur.