Pembinaan Dan Pengesahan Instrumen Literasi Alam Sekitar Pelajar Sekolah Menengah - Yaakub, Salwati (2013)
Kajian ini bertujuan membina dan mengesahkan Instrumen Literasi Alam Sekitar Pelajar Sekolah Menengah (ILASPSM). Sampel kajian terdiri daripada pelajar Tingkatan Dua dan Tingkatan Empat dari sekolah menengah harian biasa.