The Development Of Learner Autonomy Abilities In Writing In A Web-Based Asynchronous Peer Feedback (Wapf) Learning Environment - Abdullah, Rohaya (2015)
Kajian ini bertujuan untuk mengikuti perkembangan keupayaan otonomi pelajar dalam bidang penulisan dengan bantuan respons rakan sekumpulan di atas talian tidak segerak (WAPF). Keupayaan otonomi pelajar dalam kajian ini merujuk kepada keupayaan pelajar untuk merefleksi dan menilai, dalam merancang dan membuat keputusan untuk memperbaiki penulisan mereka. Sepuluh orang responden telah terlibat dalam kajian kualitatif interpretif ini.