A Proposed Training Program To Improve English Primary Pre-Service Teachers’ Competencies And Their Attitudes Towards The Teaching Profession - Abu Sharbain, Islam (2013)
Kajian ini bertujuan mengkaji keberkesanan program latihan yang dibangunkan ke atas kecekapan guru Bahasa Inggeris sekolah rendah pra-perkhidmatan dan sikap mereka terhadap profesion perguruan.