Lean Start-Up: A Case Study At K Technologies - Yeap , Chui Yi (2015)
Semua perniagaan akan melaksanakan usaha yang berterusan untuk terus bersaing dalam ekonomi yang berdaya saing. Dalam usaha untuk menangani keadaan ini, mereka cuba untuk melaksanakan teknik-teknik baru dan inovatif iaitu LEAN dalam organisasi mereka untuk meningkatkan keberkesanan dan kecekapan.