Effects Of Epronouncetm In The Learning Of Pronunciation - Por , Fei Ping (2013)
Penyelidikan ini bertujuan untuk merekabentuk dan membangun tiga jenis mod persembahan epronounceTM, dan mengkaji kesannya dalam pembelajaran sebutan di kalangan pelajar dengan pelbagai tahap visualisasi dan kebimbangan bahasa. Tiga jenis mod persembahan itu dikenali sebagai Teks + Suara + Simbol Fonetik (TSP), Teks + Suara + Simbol Fonetik + Pergerakan Mulut (TSPM), dan Teks + Suara + Simbol Fonetik + Isyarat Muka (TSPF) yang merupakan pembolehubah bebas dalam penyelidikan ini.