Phytochemicals And Antioxidative Properties Of Edible Fern, Stenochlaena Palustris (Burm. F.) Bedd - Chear, Nelson Jeng Yeou (2015)
Stenochlaena palustris (Nama tempatan: “Paku Midin”) merupakan sejenis paku sayur yang popular di Malaysia, Thailand dan Indonesia disebabkan teksturnya rangup apabila dimakan.