Perceived Causes And Consequent Behaviors Of Visitors’ Total Event Experience In Public Community Event - Ayob, Norazirah (2015)
Kajian ini memberi penekanan kepada kepentingan aspek fizikal dan juga keseronokan, keterlibatan, dan pengalaman yang sukar dilupakan dalam konteks acara awam di Malaysia. Objektif utama kajian adalah untuk meneliti penggunaan pengalaman pengunjung yang terdiri daripada punca-punca tanggapan dan tingkah laku langsung pengunjung.