Pembinaan Dan Kesan Modul Kaunseling Kelompok Terhadap Kebimbangan Komunikasi Dalam Kalangan Pelajar Ipta - Abdul Majid, Nor Hernamawarni (2014)
Kajian ini bertujuan membina dan menguji dua buah modul kaunseling iaitu modul gabungan terapi brieffokus penyelesaian dengan kognitif tingkah laku (TBKT) serta modul kaunseling kelompok Corey fokus kognitif (KKCFK) dalam mengurangkan masalah kebimbangan komunikasi yang dihadapi oleh pelajar Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA). Selain itu, kajian ini juga bertujuan melihat kesan rawatan yang diberikan, kesan jantina dan kesan rawatan dengan jantina.