Kesan Modul Pemulihan Intensif Dan Berterusan Terhadap Kemahiran Membaca Dan Menulis Jawi Dalam Kalangan Murid Sekolah Rendah - Ibrahim, Naziroh (2015)
Kajian ini bertujuan menganalisis masalah murid pemulihan jawi dalam kemahiran membaca dan menulis jawi dalam empat aspek bacaan dan tulisan suku kata jawi, perkataan jawi, rangkai kata jawi dan ayat mudah jawi melalui analisis keperluan yang dijalankan.