Morphological And Molecular Identification Of Aspergillus Species Isolated From Corn Feed In Penang - Zulkifli, Noor Atiqah (2015)
Aspergillus adalah antara kulat yang paling lazim mencemar makanan ternakan dan bijirin simpanan termasuklah dedak jagung. Kajian mengenai Aspergillus dalam jagung adalah penting bagi memastikan keselamatan jagung sebagai makanan ternakan.