Iranian Efl Learners' Attitude, Preference, And Familiarity With Test Performance On Cbt And Ppt - Hosseini, Monirosadat (2015)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji kesataraan hasil Ujian Pencapaian Komputer (CBT) dan Ujian Pencapaian Pensil dan Kertas (PPT) dengan membandingkan purata skor dua ujian mod terhadap pelajarbahasa Inggeris Pendidikan Jarak Jauh di University Payame Noor di Iran.