Pelaksanaan Program Tarbiah Dalam Kalangan Pelajar Asrama Sekolah Menengah Kebangsaan Agama ( Smka ) Pulau Pinang - Mat Jusoh, Mohd Suhardi (2015)
Program-program tarbiah yang dilaksanakan di asrama Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (SMKA) Pulau Pinang secara asasnya berperanan untuk merealisasikan objektif pembentukan sahsiah pelajar.