Pola Integrasi Sosial : Satu Kajian Kes Sekolah Menengah Kebangsaan Penang Free, Pulau Pinang - Rahman, Mohd Hanis Hadi (2015)
Kajian ini bertujuan untuk mengenalpasti pola integrasi sosial dalam kalangan pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan. Teori Pilihan Rasional telah digunakan sebagai latar teori kajian.