Determinants of Key Supplier Retention in Electric and Electronics (E&E) Industry of Malaysia - Arikrisnan, Logeswari (2015)
Industri Elektrik dan Elektronik (E&E) di Malaysia adalah salah satu penyumbang besar kepada pergerakan rantaian bekalan di seluruh dunia. Pembekal industri E&E memainkan peranan penting untuk penghantaran barangan tepat pada masa supaya proses pembuatan lancar setiap hari.