Marketing Strategy For Sme Competitiveness: The Case Of Husmat Utara Enterprise, Malaysia - Abu Bakar, Zety Shereen (2015)
Kajian kes ini bertujuan untuk mengenal pasti tanda-tanda pengurangan dalam peratusan jualan pertumbuhan Husmat Utara. Pertumbuhan jualan adalah petunjuk yang sesuai dalam menentukan daya saing syarikat.