The Effects Of Direct Teaching Of Test-Taking Strategies On Iranian Efl Students’ Performance In Reading Comprehension Tests - Mohammadi, Majid Poor (2014)
Penyelidikan ini mengkaji kesan pengajaran strategi menduduki ujian terhadap prestasi ujian kefahaman pelajar siswazah EFL Iran. Selain itu, kajian ini meneliti sikap pelajar terhadap pengajaran strategi tersebut dalam kelas pemahaman.