Obstacles In Parental Involvement Facing Jordanian Public Kindergartens - Majdi Abdullah, Ahmad Adheisat (2014)
Kajian ini mengkaji halangan yang dihadapi oleh ibu bapa dalam penglibatan mereka di tadika awam Jordan.