Strategic Social Responsibility For Small And Medium Industries From The Perspectives Of Public Relations - Krishnan, Mahadevan (2015)
Kajian ini bertujuan memahami bagaimana komponen sosial dan pemuliharaan alam sekitar diterapkan ke dalam proses di kalangan sektor pembuatan Industri Kecil dan Sederhana (IKS) yang mencerminkan inisiatif tanggungjawab sosial yang strategic, bertujuan menyumbang kepada kelestarian serta daya-saing perniagaan.