Game Theory In Aviation And Port Industry - Tan , Tian Siang (2015)
Kajian ini memberi tumpuan kepada aplikasi-aplikasi model teori permainan dalam industri pengangkutan dan logistik yang melibatkan 3-pemain, dalam konteks bekerjasama dan persaingan.