Effects Of Metacognitive Scaffolding On Reading Strategy Use And Reading Performance Of Chinese Efl Tertiary Students - Li , Lijuan (2015)
Sebagai kemahiran bahasa yang penting diantara empat kemahiran bahasa, pembacaan sememangnya menerima perhatian yang khas dalam situasi pengajaran dan pembelajaran dalam bidang Bahsasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua (ESL) dan Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Asing (EFL).