Return And Correlations Of Malaysian Sector Stock Indices Under Different Market Conditions - Lee , Sze Aoh (2015)
Kajian ini ingin mengetahui potensi manfaat kepelbagaian melabur antara sektor dan indeks dalam Pasaran Malaysia. Tambahan, kajian ini mengkaji pulangan dan korelasi tujuh indeks sektor Malaysia dengan Indeks Komposit Kuala Lumpur (KLCI) pada keadaan pasaran yang berbeza dari Januari 2008 hingga Disember 2014.