Removal Of Methyl Orange From Aqueous Solutions Using Tio2 Photocatalyst, Polyaniline Adsorbent And The Combined Tio2 – Polyaniline - Wazir, Karam Haitham (2015)
Penguraian fotopemangkinan metil jingga (MO) dengan fotomangkin P-25 TiO2 terimobilisasi pada plat kaca melalui kaedah salutan-celup dijalankan dalam bahagian pertama kajian ini.